Account activeren (Hlprs en UWassistent)

Was je klant bij Hlprs of UWassitent? Dan kan jij vanaf 1 mei jouw account bij Hups activeren. Het activeren van je account kan je doen door hier te klikken of op de knop in de mail te klikken.

https://mijn.hups.nl/index.php?resetpassword

Wachtwoord instellen

Wanneer je op de knop het gedrukt, wordt je gevraagd om een e-mailadres in te vullen. Vul hier jouw e-mailadres in (het mailadres van jouw hlprs of UWassistent account) en druk op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen'.

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail vanuit info@hups.nl met daarin een link om een wachtwoord aan te maken. Mocht je geen mail krijgen, is de mail mogelijk in de spam / reclame terechtgekomen.

Bekijk je spam / reclame of zoek op 'info@hups.nl' als je de mail om een wachtwoord in te stellen niet binnen een paar minuten hebt ontvangen.

Wanneer je op de link drukt, wordt je gevraagd om een (nieuw) wachtwoord in te stellen.

Voer (tweemaal) het wachtwoord in dat jij wilt gebruiken en klik op 'Wachtwoord aanpassen'.
Jouw account is nu geactiveerd. Je bent direct ingelogd in de mijn.hups omgeving en kan aan de slag! Bekijk hiervoor het volgende artikel.