Account controleren én aanvullen (Hlprs en UWassistent)

Werkte jij voorheen via Hlprs of UWassistent? Dan hebben wij op 1 mei een account voor jou bij Hups aangemaakt. We hebben zo zorgvuldig mogelijk geprobeerd om jouw gegevens en bestaande koppelingen (inclusief ingeplande afspraken) naar het nieuwe systeem te migreren.

Het is belangrijk om in te loggen en goed te contoleren of alle gegevens goed zijn overgezet. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe velden in jouw profiel in Hups, die nog moeten worden ingevuld om de vacatures zo goed mogelijk bij jou te laten aansluiten.

Controleer

Jouw gegevens
Ga in je account naar 'Jouw gegevens'.

Controleer de volgende velden:

• Geslacht
  • Voornaam
  • Voorletters
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Straat
    Belangrijk: Soms staar hier per ongeluk een huisnummer achter, deze moet dan worden verwijderd. Er is een apart veld waarin jouw huisnummer is weergegeven.
  • Ben jij beschikbaar voor nieuwe oproepen
    Wanneer je deze op 'Ja' zet, kan je door klanten en medewerkers van Hups benaderd worden voor nieuwe vacatures. Wanneer je hier 'Nee' selecteert, word je niet actief benaderd voor nieuwe vacatures. Wél kan je nog ten alle tijden zelf bekijken welke vacatures er openstaan.
  • Motivatie
    Belangrijk: Mocht hier jezelf momenteel nog voorstellen met voor- én achternaam, verwijder dan jouw achternaam. Beschrijf bij 'Motivatie' waarom jij graag bij Hups werkt en wat jouw kwaliteiten en karaktereigenschappen zijn.

Mocht je een wijziging hebben ingevoerd, kan je onderaan de pagina op 'Opslaan' klikken.

Koppelingen

Controleer of de koppelingen met jouw klanten erin staan.

Wanneer je op een koppeling klikt, kun je in de verschillende tabbladen de afspraken en tarieven bekijken. Controleer ook deze goed.

Vul aan

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe velden in jouw profiel die nog zullen moeten worden ingevuld. Bekijk de velden (met uitleg) hieronder:

• In bezit van rijbewijs
  • Aantal uur beschikbaar per week
  • Bereid te werken in regio’s
    Selecteer hier in welke regio's jij zou willen werken. Vink alleen regio's aan waar je ook voor korte diensten (minder dan 4 uur per afspraak) zou willen werken.
  • Interesses
    Schrijf een leuk, bondig verhaaltje over jezelf. Wat doe je graag in je vrije tijd? Wat zijn jouw hobby's? Verplaats je in de persoon die een dienst aanvraagt. Deze persoon kiest op basis van wat hij hier leest over een dienstverlener.
  • Ervaring
    Vertel over relevante werk- en privé ervaringen. Probeer de lezer een zo volledig mogelijk beeld te geven. Als je een dienst nog niet eerder hebt gedaan, vertel dan over jouw ambitie om mensen te helpen die ondersteuning nodig hebben.
  • Beschikbaarheid
    Selecteer hier welke dagdelen jij beschikbaar bent.
  • Hoe ben je bij Hups terecht gekomen?
    Selecteer hier hoe je oorspronkelijk bij Hlprs of UWassistent terecht bent gekomen, bijvoorbeeld via Google of via een andere dienstverlener.
  • Talenkennis
    Geef hier aan welke talen je spreekt.

Alles gecontroleerd en aangevuld? Installeer dan nu de webapp van Hups voor op je mobiel! Zo heb je altijd alles bij de hand.