Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, klik je hier óf ga je naar mijn.hups.nl en klik je op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'.

Voer jouw e-mailadres in en klik op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen'. Je ontvangt een e-mail vanuit info@hups.nl met daarin een link. Mocht je geen mail krijgen, is de mail mogelijk in de spam terechtgekomen.

Wanneer je op de link drukt, wordt je gevraagd om een (nieuw) wachtwoord in te stellen.

Voer (tweemaal) het wachtwoord in dat jij wilt gebruiken en klik op 'Wachtwoord aanpassen'. Je bent direct ingelogd in de mijn.hups omgeving.