Vacatures / oproepen bekijken

Er komen iedere dag weer nieuwe vacatures online. Deze kan je zelf bekijken via het menu door te klikken op 'Mogelijke nieuwe klanten'.

Lijst

Wanneer je op 'Mogelijke nieuwe klanten' klikt, krijg je een lijst met alle openstaande vacatures bij Hups. Met de gele knop 'Sorteren / Filters kan je eventuele filters instellen zoals het type dienst (bijv. huishoudelijke hulp).

In elke vacature staat weergegeven welk type vacature het is: Particulier (platform), particulier via vestiging of loondienst.

Onderaan de vacature staat een tekstveld. Je kan op de vacature reageren door het berichtje 'Ik heb interesse' te versturen. Dit doe je door te klikken op het icoontje van het papieren vliegtuigje rechts van het tekstbericht.

Daarnaast zijn er drie tabbladen beschikbaar: Nieuw, bekeken en geïnteresseerd. Bij 'Nieuw' staan alle vacatures die jij nog niet eerder gezien hebt, bij 'Bekeken' de vacatures die jij hebt gemarkeerd als bekeken óf al eens op de kaart heb aangeklikt en bij 'Geïnteresseerd' de vacatures waarop jij gereageerd hebt.

Kaart

Snel bekijken welke vacatures er openstaan bij jou in de buurt? Klik dan op het submenu van 'Mogelijke nieuwe klanten', namelijk 'Bekijk op kaart'.

Zo worden alle openstaande vacatures op de kaart van Google maps zichtbaar en zie je direct welke klanten er bij jou in de buurt op zoek zijn naar hulp. De betekenis van de verschillende kleuren wordt uitgelegd in de legenda van de kaart. Blauw is nieuw, rood is reeds bekeken, paars is interesse in de chat en groen is hier werk je al.

Door op een pinnetje te klikken, wordt de vacaturetekst zichtbaar.

Ook hier staat, wanneer je naar beneden scrollt, onder de vacaturetekst een tekstveld. Je kan op de vacature reageren door het berichtje 'Ik heb interesse' te versturen. Dit doe je door te klikken op het icoontje van het papieren vliegtuigje rechts van het tekstbericht.