Uitleg menu Mijn Hups

Afhankelijk van hoe je ondersteuning bij Hups afneemt, zijn er meer of minder opties zichtbaar in het menu. De onderstaande menu items zijn zichtbaar voor alle klanten. De menu items 'Dienstverlener zoeken', 'Chats' en 'Dienstverbanden (rdvah)' zijn voor sommige klanten zichtbaar.

Agenda

Hier kun je alle ingeplande en afgeronde afspraken vinden. Mocht je hebben afgesproken dat de dienstverlener na afloop van een afspraak een dagboekbericht achterlaat, kun je het dagboekbericht lezen door op de afspraak te klikken.

Jouw dienstverlener plant de afspraken in. In overleg met jouw dienstverlener kun je ook zelf afspraken inplannen.

Uw koppelingen

Hier vind je een overzicht van alle actieve koppelingen. Je kan hier nieuwe afspraken inplannen door op de op de knop ‘Nieuwe afspraak inplannen’ te klikken. Ook kan je hier een beoordelingv voor de dienstverlener achterlaten.

Dienstverlener zoeken

Indien je ervoor hebt gekozen om een dienstverlener te zoeken / in te zetten via het online platform van Hups is voor jou het menu item 'Dienstverlener zoeken' zichtbaar. Met deze optie kom je binnen een paar klikken in contact met dienstverleners bij jou in de buurt. Kies op basis van het profiel, start de chat en regel vandaag nog jouw hulp!

Chats

Indien je ervoor hebt gekozen om een dienstverlener te zoeken / in te zetten via het online platform van Hups, is voor jou het menu item 'Chats' zichtbaar. Hier vind je een ovezicht van de chats met dienstverleners. Je kan hier chatten met mogelijke kandidaten, maar ook met dienstverleners die al bij jou werken

Facturen en bestanden

Hier vind je een overzicht van jouw facturen en/of jaaroverzichten. De maandfactuur wordt altijd aan het begin van de eerstvolgende maand verstuurd en in het account geüpload.

Dienstverbanden (rdvah)

Neem je particulier ondersteuning af via Hups en werkt de dienstverlener bij jou via de Regeling Dienstverlening aan huis (rdvah) dan komen hier de arbeidsovereenkomsten met jouw dienstverleners automatisch klaar te staan. Je kan de overeenkomst(en) hier online tekenen en inzien. Zo hebben jij en de dienstverlener ten alle tijden inzicht in én zekerheid over de gemaakte afspraken.

Jouw gegevens

Hier vind je jouw persoonsgegevens. Indien je ervoor hebt gekozen om een dienstverlener te zoeken / in te zetten via het online platform van Hups, is hier ook de vacaturetekst zichtbaar (en te wijzigen).

Voorwaarden

Hier kun je het privacy statement en de algemene voorwaarden vinden.
Mocht je de diensten particulier betalen, kun je hier jouw betaalwijze aanpassen naar automatische incasso / overschrijving.

Accountgegevens

Door op het poppetje te klikken, komt je bij jouw accountgegevens terecht. Hier vind je jouw gebruikersnaam / e-mailadres en kun je jouw wachtwoord voor Mijn Hups aanpassen.

Help center

Wanneer je hier klikt, opent zich automatisch een nieuwe pagina naar ons help center. Hier vind je informatie over de werking van de online (mijn Hups) omgeving, onze werkwijze en antwoord op veelgestelde vragen.