Koppeling maken

Als je via een lokale vestiging werkt, zal jouw contactpersoon van Hups de koppeling voor je aanmaken. Werk je via het platform en hebben jij en de klant besloten om met elkaar samenwerken? Dan maak je zelf een koppeling aan. Dit kan heel eenvoudig!

De klant ziet onderaan de chat namelijk een gele button met de tekst: "Als u deze dienstverlener kiest, klik hier'.

Vervolgens krijg je de volgende melding en ben jij aan zet.

Je klikt onderaan de chat op de gele button met de tekst: 'Als je voor deze klant wil werken, klik hier'. Er wordt een automatisch chatbericht verstuurd.

Door rechts onderin te klikken op 'actieve koppeling' kan je de koppeling instellen. Er opent zich nu een nieuwe pagina. Je selecteert bij 'type dienst' welk type dienstverlening jij aanbiedt (bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of begeleiding). De tarieven worden automatisch ingesteld op basis van de uurtarieven die jij in jouw account hebt aangegeven. Klik op ´Opslaan´. De koppeling wordt direct aangemaakt. Je kan vanaf nu afspraken inplannen.