Gegevens aanpassen

Wil je jouw gegevens aanpassen of aanvullen? Dat kan! We hebben een uitleg gemaakt voor wanneer je bent ingelogd op de computer/desktop én wanneer je bent ingelogd op je mobiele telefoon. Scrol voor de uitleg 'Gegevens aanpassen via de telefoon' een stuk naar beneden naar de kop 'Via de telefoon'.

Via de desktop

Log in en klik bovenin het scherm op ‘Jouw gegevens’.

Jouw gegevensPas jouw gegevens aan, scrol naar beneden en klik op ‘Opslaan’.

Bestand toevoegen
Wil je een profielfoto/identiteitsbewijs/VOG toevoegen? Ga dan naar ‘Jouw gegevens’ en klik op ‘Bestanden’.

Jouw gegevens.2

Klik op ‘Bestanden kiezen’ om een bestand te uploaden en kies een bestand van jouw apparaat. Kies in de keuzebalk wat voor soort bestand je wilt uploaden. Klik op ‘Ok’.

Schermafbeelding - Gegevens wijzigen.3

Wil je iets aanpassen wat je zelf niet kunt veranderen? Laat dit dan aan jouw contactpersoon weten in de chat. Hij/zij kan jou hierbij helpen.

Via de telefoon

Log in en klik onderin het scherm op ‘Dashboard’. Er opent zich een nieuw scherm, klik op ‘Jouw gegevens’. Pas jouw gegevens aan en klik onderaan op ‘Opslaan’.

Schermafbeelding - Gegevens aanpassen telefoon

Bestand toevoegen
Wil je een profielfoto/identiteitsbewijs/VOG toevoegen? Ga dan naar ‘Jouw gegevens’ en klik op ‘Bestanden’. Klik op ‘Bestanden kiezen’ om een bestand te uploaden en kies een bestand van jouw apparaat. Kies in de keuzebalk wat voor soort bestand je wilt uploaden. Klik op ‘Ok’.

Jouw gegevens.3

Wil je iets aanpassen wat je zelf niet kunt veranderen? Laat dit dan aan jouw contactpersoon weten in de chat. Hij/zij kan jou hierbij helpen.