Dienstverlener zoeken via het online platform

Hups biedt een online platform waarop klanten (vraag) en dienstverleners (aanbod) samen kunnen komen. Je komt binnen een paar klikken in contact met hulpen bij jou in de buurt. Je kiest op basis van het profiel, start de chat en regelt vandaag nog jouw hulp!

Als je het aanmeldformulier op de website hebt ingevuld, wordt er een account/profiel voor jou aangemaakt in de mijn.hups omgeving. De vacature wordt meteen geplaatst.

Vacature delen

Ga in het profiel naar 'Uw gegevens' en controleer of het veld 'Gewenste dag en tijd' goed staat ingesteld én of de 'Vacaturetekst' volledig is. Wanneer je wijzingen hebt aangebracht, druk je op de knop 'Opslaan'. De wijzigen worden direct online gezet.

Dienstverleners zoeken

Bekijk in onderstaande video hoe je opzoek kan naar een dienstverlener.

Profielen bekijken
Je kan profielen van beschikbare hulpen bekijken door te klikken op 'Dienstverlener zoeken'. Je kan op profielen klikken via de kaart (Google Maps) en ze in een lijst bekijken. Je ziet hun profielfoto, voornaam, motivatie, de afstand in km tot uw adres, beoordelingen en uurtarieven.

Start de chat
Wanneer jij op basis van een profiel hebt gekozen voor een dienstverlener en in contact wil komen met hem/haar, klik je op 'Ik kom graag met je in contact'. Je verstuurt dan automatisch een chatbericht naar de dienstverlener.

De dienstverlener krijgt hiervan een melding en kan jouw vacature inzien. Via de chat kunnen jullie onderling kennismaken.

Koppeling maken
Willen jullie met elkaar samenwerken? Dat kan heel eenvoudig! Onderaan de chat staat namelijk een gele button met de tekst: "Als u deze dientverlener kiest, klik hier'.

Vervolgens krijgt de dienstverlener een melding en kan hij/zij bevestigen bij jou (de klant) te willen werken. Wanneer de dienstverlener dit heeft gedaan, krijg je de volgende melding in de chat.

De dienstverlener stelt de koppeling in door het juiste 'type dienst' te selecteren (bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of begeleiding) en de tarieven worden automatisch ingesteld op basis van de uurtarieven die in zijn/haar profiel staan.

Koppeling controleren
Je kan de koppeling controleren door naar 'Uw koppelingen' te gaan en te klikken op de koppeling met de desbetreffende dienstverlener. Onderaan in de koppeling staat de geselecteerde dienst weergegeven en bij het tabblad 'Tarieven' is het ingestelde tarief zichtbaar. Klik hiervoor op de 'ingangsdatum'. Nu kan je het geldende uurtarief zien.

(Nieuwe) afspraak inplannen
Nu de koppeling is ingesteld, kan je direct een afspraak inplannen. Dit doe je door op de knop 'Nieuwe afspraak inplannen' te klikken. Meer informatie over het inplannen van een afspraak, vind je hier.

Contactgegevens
Om jouw privacy te beschermen, worden contactgegevens niet met elkaar gedeeld in de chat. Na het aanmaken van de koppeling worden deze inzichtelijk. Klik op de koppeling en vervolgens op de naam de van dienstverlener. Nu worden de o.a. de adresgegevens en het telefoonnummer van de dienstverlener zichtbaar.