Betalingen bekijken

Via de desktop

Log in en klik bovenin het scherm op ‘Jouw gegevens’.

Jouw gegevens

Door op ‘Bestanden’ te klikken kom je bij jouw loonstroken in loondienst uit. Onder ‘Regeling dienstverlening aan huis’ kan je de facturen vinden van klanten bij wie je via de regeling dienstverlening aan huis werkt.

Betalingen bekijken

Via de telefoon

Log in en klik onderin het scherm op ‘Dashboard’. Klik vervolgens op ‘Jouw gegevens’.

Schermafbeelding - Gegevens aanpassen telefoon

Door op ‘Bestanden’ te klikken, kom je bij jouw loonstroken in loondienst uit. Onder ‘Regeling dienstverlening aan huis’ kan je de facturen vinden van klanten bij wie je via de Regeling Dienstverlening aan Huis werkt.
Betalingen bekijken.2