Algemene voorwaarden accorderen

Je kunt de algemene voorwaarden accorderen in de Mijn Hups omgeving. Als je voor het eerst inlogt, zal je eerst gevraagd worden om je wachtwoord aan te passen.

Stel een wachtwoord in en klik op ´Opslaan´.

Vervolgens zullen de algemene voorwaarden direct als melding/pop-up zichtbaar worden. Wanneer je naar beneden scrolt, kan je onderaan de pagina op de knop 'Akkoord' klikken.

Wanneer je jouw hulpvraag via de website hebt ingediend, heb je de algemene voorwaarden al geaccordeerd in ons aanmeldformulier.