Account opzeggen bij Hups (Hups Online)
Samenvatting
Wil je je account bij Hups opzeggen? Dat regel je via het uitschrijfformulier. Opzeggen is niet mogelijk zolang er een lopende samenwerking is met een hulp.
Hoe zeg je je account op
Volg de stappen in het artikel Hoe kan ik mij uitschrijven bij Hups? (Hups Online).
Waar moet je op letten
- Opzeggen is niet mogelijk zolang er een actief arbeidscontract of lopende samenwerking met je hulp is
- Openstaande Betaaloverzichten moeten eerst worden voldaan
- Na opzegging worden je gegevens conform de AVG bewaard en verwijderd
Veelgestelde vragen
Wat gebeurt er met mijn gegevens na opzegging?
Je gegevens worden conform de privacywetgeving (AVG) bewaard gedurende de wettelijke bewaartermijn en daarna verwijderd.
Kan ik mijn account later opnieuw activeren?
Nee. Na opzegging wordt je account definitief verwijderd. Je kunt je opnieuw aanmelden via het aanvraagformulier; dan betaal je opnieuw de Matching-fee.
Gerelateerde onderwerpen
- Hoe kan ik mij uitschrijven bij Hups? (Hups Online)
- Match afsluiten (Hups Online)
- Service en contact (Hups Online)