Account activeren

Klanten van Hlprs en UWassistent krijgen 1 mei een mail waarmee ze hun account kunnen activeren.

Je ontvangt een e-mail vanuit info@hups.nl met daarin een link om jouw e-mailadres te valideren en je account te activeren.

Bekijk je spam als je de mail om jouw account te activeren niet hebt ontvangen.

Wanneer je op de link drukt, wordt je gevraagd op een (nieuw) wachtwoord in te stellen. Voer (tweemaal) het wachtwoord in dat jij wilt gebruiken en klik op 'Opslaan'. Jouw account is nu geactiveerd. Je logt automatisch in de mijn.hups omgeving in.

De volgende keer dat je inlogt, gebruik je als gebruikersnaam jouw e-mailadres (het adres waarop je de mail met de link hebt ontvangen) en het wachtwoord dat je zojuist hebt ingesteld.