Account activeren

Als je het aanmeldformulier op de website hebt ingevuld, wordt er direct een account voor jou aangemaakt in de mijn.hups omgeving. Je ontvangt een e-mail vanuit info@hups.nl met daarin een link om jouw e-mailadres te valideren en je account te activeren.

Bekijk je spam als je de mail om jouw account te activeren niet binnen een paar minuten hebt ontvangen.

Wanneer je op de link drukt, wordt je gevraagd op een (nieuw) wachtwoord in te stellen. Voer (tweemaal) het wachtwoord in dat jij wilt gebruiken en klik op 'Opslaan'. Jouw account is nu geactiveerd. Je bent direct ingelogd in de mijn.hups omgeving en kan aan de slag!

De volgende keer dat je inlogt, gebruik je als gebruikersnaam jouw e-mailadres (het adres waarop je de mail met de link hebt ontvangen) en het wachtwoord dat je zojuist hebt ingesteld.

Geen e-mail ontvangen?
Klik hier of ga naar mijn.hups.nl en klik op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'.

Voer jouw e-mailadres in en klik op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen'. Je ontvangt een e-mail vanuit info@hups.nl met daarin een link. Mocht je geen mail krijgen, is de mail mogelijk in de spam terechtgekomen.

Wanneer je op de link drukt, wordt je gevraagd om een (nieuw) wachtwoord in te stellen. Voer (tweemaal) het wachtwoord in dat jij wilt gebruiken en klik op 'Opslaan'. Jouw account is nu geactiveerd. Je bent direct ingelogd in de mijn.hups omgeving en kan aan de slag!